Lasagne med kyllingekødsovs og cremet spinat

Billede
Lasagne med kyllingekødsovs og cremet spinat

Lasagne med kyllingekødsovs og cremet spinat

Her bruges kyllingekødsovsen i en lasagne med spinat, hvor bechamelsauce er erstattet med flødeost. Lasagnepladerne er i denne version knuste, så det er nemmere for børnene selv at øse op og spise. Du kan også sagtens bruge andre typer af pasta.
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
6.20
Portioner
10

Kyllingesovs

FInd opskriften på kyllingesovs her

Ingredienser

Kyllingekødsovs

Kyllingekødsovs
1 portion

Cremet spinat

Flødeost
200 g
Fløde
1 dl
Æg
2 stk
Muskatnød, revet
1 knsp
Salt & Peber
Spinat, frisk
200 g

Samling

Lasagneplader
160 g
Mozzarella, revet
140 g

Sådan gør du

Cremet spinat

Pisk flødeost, fløde og æg sammen, og smag til med muskat, salt og peber. Hvis du bruger spinat fra frost, vrid da væsken ud af den optøede spinat, inden du afmåler mængden. Rør spinaten i den cremede blanding.

Samling og bagning

Knus lasagnepladerne groft med hænderne.
Kom lidt kødsovs i bunden af et ovnfast fad. Fordel et lag knuste pastaplader ovenpå, dernæst et lag sovs mere. Gentag pastaplader, sovs og slut af med et lag knuste lasagneplader.
Fordel den cremede fløde-spinatsovs på toppen som låg.
Drys med ost på toppen.
Bag lasagnen i ovnen ved 180 grader i 30-40 minutter, indtil pastapladerne er møre og toppen er gylden.

Servér lasagnen lun.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
517 kJ
Kulhydrater
8,7 gram
Proteiner
6,3 gram
Fedtstof
6,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Der er ikke refererede retter