Lasagne med kyllingekødsovs og cremet spinat
Billede

Lasagne med kyllingekødsovs og cremet spinat
Måltidstype
Måltider i dagplejen
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Klimatal
6.20
Portioner
10
Ingredienser
Kyllingekødsovs
Kyllingekødsovs
1 portion
Cremet spinat
Flødeost
200 g
Fløde
1 dl
Æg
2 stk
Muskatnød, revet
1 knsp
Salt & Peber
Spinat, frisk
200 g
Samling
Lasagneplader
160 g
Mozzarella, revet
140 g
Sådan gør du
Cremet spinat
Pisk flødeost, fløde og æg sammen, og smag til med muskat, salt og peber. Hvis du bruger spinat fra frost, vrid da væsken ud af den optøede spinat, inden du afmåler mængden. Rør spinaten i den cremede blanding.
Samling og bagning
Knus lasagnepladerne groft med hænderne.
Kom lidt kødsovs i bunden af et ovnfast fad. Fordel et lag knuste pastaplader ovenpå, dernæst et lag sovs mere. Gentag pastaplader, sovs og slut af med et lag knuste lasagneplader.
Fordel den cremede fløde-spinatsovs på toppen som låg.
Drys med ost på toppen.
Bag lasagnen i ovnen ved 180 grader i 30-40 minutter, indtil pastapladerne er møre og toppen er gylden.
Servér lasagnen lun.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
517 kJ
Kulhydrater
8,7 gram
Proteiner
6,3 gram
Fedtstof
6,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter