Madbrød med små tomater og mozzarella

Madbrød med små tomater og mozzarella
Dagen før
Sæt eventuelt dejen over dagen før, hvis den skal koldhæve over natten
Ingredienser (1 fad)
Sådan gør du
Bland vand, gær, hvedemel, fuldkornshvedemel og salt sammen, og ælt i 10 minutter på røremaskine, indtil dejen slipper siderne.
Læg dejen i en bøtte, og lad den hæve 2-3 timer på køkkenbordet eller 12 – 24 timer på køl.
Vend dejen ud i en olieret bradepande eller gastrobakke med bagepapir.Tryk dejen flad med olierede hænder.
Prik tomater og mozzarella ned i dejen, og fordel olivenolien over dejen. Bag brødet i en opvarmet ovn ved 200 grader til det bliver gyldent og er gennembagt.
TIP
Dejen kan varieres ved at skifte ølandshvedemelet ud med en anden type fuldkornsmel som f.eks. rug, spelt, emmer, graham, mm.
Du kan skifte fyldet ud med andre ingredienser.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
Der er ikke refererede retter