Nordisk ramensuppe med squash, hvide bønner, halve kogte æg og friterede løg
![Nordisk ramensuppe med squash, hvide bønner, halve kogte æg og friterede løg](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6421_1.jpg?itok=G-01pvN4)
Nordisk ramensuppe med squash, hvide bønner, halve kogte æg og friterede løg
Dagen før
Ingredienser
Suppe
Halve æg
Topping
Sådan gør du
Suppe
Kog de udblødte bønner i rigeligt letsaltet vand i 40-60 minutter, til de er møre. Dræn og sæt til side.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 13-15 minutter, til de er møre. Halvér dem.
Steg løg, hvidløg og timian i olie i en gryde - det må gerne få godt med farve. Tilsæt de kogte bønner, grøntsagsbouillon og gærflager. Kog op, og smag til med æbleeddike og salt.
Kom de kogte, halverede kartofler i suppen inden servering.
Halve æg
Kog æggene smilende i ca. 6 minutter, og halvér dem.
Topping
Klargør squash og løg. Du kan med fordel skære løgene på pålægsmaskinen eller på robotten på skæreblad nr. 2. Hvis du ikke presser låget ned i løgene, mens robotten kører, får du de tyndeste skiver.
Varm olien op i en høj gryde, til olien når ca. 175 grader. Vend skiverne af løg i melet, og frituresteg løgene lidt ad gangen, til de bliver brune og sprøde. Tag op med hulske, og læg på fedtsugende papir.
Næringsindhold pr. 100 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Nordisk ramensuppe med squash, hvide bønner, halve kogte æg og friterede løg](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6421_0.jpg?itok=udmXTgdu)