Pærecrumble med solbær
Billede
Pærecrumble med solbær
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
5.90
Portioner
20
Ingredienser
Pære i skiver
1000 g
Solbær
400 g
Havregryn
400 g
Smør
150 g
Sukker
98 g
Sådan gør du
Kom pærerne i et ovnfast fad, og fordel solbærrene over. Brug eventuelt brombær. Rør havregryn, smør og sukker godt sammen til en grov smuldret masse. Fordel dejen over pærerne og solbærrene, og bag crumblen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Lad den hvile lidt inden servering, så den kun er lun.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
769 kJ
Kulhydrater
24,0 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
7,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Pærecrumble med solbær og tykmælkscreme
Indeholder
Gluten, Mælk