Pærecrumble med solbær

Billede
Pærecrumble med solbær

Pærecrumble med solbær

En crumble er både meget enkel og meget alsidig. Lav den med den frugt, der er i sæson, eller med syltet frugt eller bær.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
5.90
Portioner
20

Ingredienser

Pære i skiver
1000 g
Solbær
400 g
Havregryn
400 g
Smør
150 g
Sukker
98 g

Sådan gør du

Kom pærerne i et ovnfast fad, og fordel solbærrene over. Brug eventuelt brombær. Rør havregryn, smør og sukker godt sammen til en grov smuldret masse. Fordel dejen over pærerne og solbærrene, og bag crumblen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Lad den hvile lidt inden servering, så den kun er lun.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
769 kJ
Kulhydrater
24,0 gram
Proteiner
3,0 gram
Fedtstof
7,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Pærecrumble med solbær og tykmælkscreme

Indeholder
Gluten, Mælk