Pasta med palmekål, edamamebønner og kalkun
Billede
Pasta med palmekål, edamamebønner og kalkun
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Vinter
Klimatal
8.00
Portioner
20
Ingredienser
Løg, hakket
300 g (3 stk)
Hvidløg, presset
30 g (5 fed)
Olivenolie
100 g
Flåede tomater
1000 g
Oregano
20 g
Citron, saft og skal
1 stk
Grøntsagsbouillon
8 dl
Palmekål, fintsnittet
500 g
Piskefløde 38%
4 dl
Kalkunbryst, i tern
600 g
Edamamebønner
600 g
Spaghetti
800 g
Salt & Peber
Parmesan, revet, efter behov
Sådan gør du
Rist begge slags løg i olivenolie ved svag varme i ca. 4-5 minutter, uden de tager farve. Tilsæt flåede tomater, oregano, citronskal og -saft og grøntsagsbouillon.
Kog ind så væsken fylder ca. 2/3 af udgangspunktet, og kom derefter palmekål og fløde i retten. Kog i yderligere 5-6 minutter, og smag til med salt og peber.
Rist kalkunbrystet ved høj varme, det må gerne få godt med kulør, så rist evt. à et par omgange.
Kog spaghettien efter anvisningen på posen i rigeligt letsaltet vand. Kom edamamebønnerne og kalkunbrystet i saucen, og vend det sammen med pastaen. Drys med revet parmesan efter behov.
Ved servering
Servér pastaen i et stort fad, og pynt evt. med lidt af palmekålen og edamamebønnerne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
472 kJ
Kulhydrater
10,6 gram
Proteiner
5,3 gram
Fedtstof
5,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Pasta med palmekål, edamame og kalkun
Indeholder
Gluten, Mælk, Æg