Pasta med squash, friske ærter, fløde og citron
Pasta med squash, friske ærter, fløde og citron
Ingredienser
Sådan gør du
Steg squash i olivenolie i en stor pande eller bredbundet gryde i et par minutter. De må gerne få godt med farve, men skal stadig have noget bid. Tilsæt løg og hvidløg, og lad dem stege med et par minutter, til løgene er møre, inden du tilsætter chiliflager, fløde og citronskal og citronsaft. Lad det simrekoge i ca. 10 minutter til en sammenhængende sauce.
Kog spaghettien i letsaltet vand i ca. 7-8 minutter. Når pastaen næsten er færdig, så kom et par skefulde pastakogevand i flødesaucen. Si så vandet fra pastaen, og kom pastaen i gryden med saucen, og vend godt rundt.
Lad det simre i nogle minutter, og tilsæt undervejs parmesan og ærter. Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. mere citronsaft.
Servér pastaen med friskrevet parmesan og evt. lidt citronskal.