Pastaskruer med broccoli, linser, feta og nødder

Billede
Pastaskruer med broccoli, linser, feta og nødder

Pastaskruer med broccoli, linser, feta og nødder

Pastaskruer - eller fusilli - udgør her en dejlig ret med sorte linser, broccoli og hasselnødder. Fetaen giver den cremethed, som skal til.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
8.60
Portioner
20

Ingredienser

Pastaskruer, fusilli
750 g
Sorte linser, tørrede
250 g
Løg, hakket
200 g
Hvidløg, hakket
30 g (3-4 fed)
Broccoli, i små buketter
1250 g
Hasselnødder
200 g
Babyspinat, skyllet
200 g
Tomater, små, i halve
750 g
Fetaost, smuldret
500 g
Olivenolie
200 g (2 dl)
Æbleeddike
75 ml
Sukker
15 g (1 spsk)
Salt & Peber

Sådan gør du

Kog pastaen efter anvisningen på posen i rigeligt letsaltet vand. Dræn. 

Kog linserne i rigeligt letsaltet vand i 25-30 minutter, til de er møre. Sigt vandet fra, og vend linserne i pastaen. 

Kom løg og hvidløg i et fad, der kan tåle ovnvarme, og tilføj broccoli, olivenolie og hasselnødder. Vend det hele godt sammen med salt og peber. Bag ved 185 grader i 12-15 minutter. 

Vend de bagte grøntsager og hasselnødder i pastaen sammen med babyspinat, tomater, fetaost, olivenolie, æbleeddike og sukker. Smag til med salt og peber. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
627 kJ
Kulhydrater
13,4 gram
Proteiner
5,8 gram
Fedtstof
7,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Pastaskruer med broccoli, linser, feta og nødder

Pastaskruer med broccoli, linser, feta og nødder

Indeholder
Gluten, Mælk, Nødder