Persillerodssuppe med spinat
Billede
Persillerodssuppe med spinat
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
2.20
Portioner
20
Ingredienser
Løg, grofthakket
300 g (3 stk)
Persillerødder, i tern
2000 g
Olivenolie
50 g
Grøntsagsbouillon
3 liter
Fløde 38%
3 dl
Spinat, hakket
400 g
Citron, saft
2 stk
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom løgene og persillerødderne i en gryde sammen med olivenolien, og steg 3-5 minutter til løgene er glasklare.
Kom grøntsagsbouillon og fløde i, og bring gryden i kog, skru ned, og lad det simre i 20-25 minutter, til persillerødderne er helt møre. Kom spinat i suppen. Blend evt. suppen.
Smag grundigt til med salt, peber og citronsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
203 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
1,1 gram
Fedtstof
3,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Persillerodssuppe med spinat og perlebyg
Indeholder
Gluten