Kurser og rådgivning

Få gratis kurser, rådgivningsforløb og sparring gennem Meyers Madhus

Madliv København

Til og med 2024 tilbydes alle daginstitutioner gratis rådgivningsforløb på enten tre, seks eller tolv måneder. Rådgivningsforløbene kalder vi Madliv København og tilbydes i forbindelse med implementering af vores Mad- og Måltidsstrategi, så det sikres at alle kan komme i mål. Forløbene bliver skræddersyet efter jeres behov og interesser. Tag meget gerne kontakt til Meyers Madhus og få en snak om jeres behov og hvornår I eventuelt kan starte.

Billede
ret med kartofler og frikadeller

Kurser og inspirationsforløb

Få inspiration til jeres daglige arbejde med at planlægge, tilberede og servere velsmagende, økologiske og bæredygtige måltider. Gennem Meyers Madhus tilbydes der madkurser og inspirationsoplæg, der er udviklet med et særligt fokus på at styrke maden, det grønne håndværk og arbejdet med at tilberede bæredygtige måltider i Københavns Kommunes institutioner. Herudover er der udviklet en række lærerige og inspirerende kurser til det pædagogiske personale, der omhandler den pædagogiske rolle i maden og måltiderne.

Kurserne afholdes enten i Meyers Madhus på Nørrebro eller hos jer. Booker I et kursus hos jer, kan det skræddersys, så det passer til de udfordringer eller behov, der er relevante for jeres institution.

Madkurserne der afholdes i Meyers Madhus findes i tre formater:

2-dages madkursus: Dybdegående kursus der giver en bred og praksisorienteret indføring i arbejdet med de gode økologiske, velsmagende og bæredygtige måltider til børn. I undervisningen arbejder vi både med teori og praktiske øvelser i køkkenet.

1-dags madkursus: Her dykker vi ned i et specifikt tema og arbejder sammen om at implementere nye metoder i jeres daglige madlavning.

3-timers madkursus: Korte, komprimerede kurser hvor I i løbet af en eftermiddag får greb, værktøjer og inspiration, som du kan arbejde videre med i eget køkken.

Gratis support og rådgivning

Hos Meyers Madhus kan I altid få råd og vejledning, når der er behov for det. Det er gratis og kan handle om alt fra jord til bord. Skal I rekruttere nyt personale til køkkenet, hjælper de også meget gerne med stillingsopslag, udvælgelse og samtaler.

Kontakt

Meyers Madhus

Nørrebrogade 52C

2200 København N