Æggekage med porrer, kikærter og purløg
Billede
Æggekage med porrer, kikærter og purløg
Måltidstype
Måltid i KKFO
Indeholder
Æg
Mælk
Portioner
20
Ingredienser
Kikærter, fra dåse
2 dåser (á 400 g)
Porre, i skiver
2 store
Rosmarin
2 kviste
Rapsolie
2 spsk
Æg
12
Letmælk
2 dl
Parmesan, revet
100 g
Salt & Peber
Purløg
1 bundt til pynt
Sådan gør du
Dræn kikærter for væske.
Skyl porrerne godt igennem, og skær dem i skiver. Pisk æg, mælk og ost sammen, og krydr med salt og peber.
Varm en pande med olie i op over middelvarme. Kom porrer, kogte kikærter og finthakket rosmarin på panden, og steg dem i ca. 3 minutter, til porrerne begynder at falde sammen. Bland kikærter og porrer med æggemassen, og kom massen i et ildfast fad, eller bag
direkte i panden. Bag æggekagen færdig i ovnen ved 200°, til den er fast og flot gylden på toppen – det tager ca. 15-20 minutter.
Servér med rugbrød og masser af friskhakket purløg.
BØRN I KØKKENET
Opskriften indgår i disse retter
Æggekage med porrer, kikærter og purløg
Indeholder
Æg, Mælk, Gluten