Asiatisk nudelsalat

Billede
Asiatisk nudelsalat

Asiatisk nudelsalat

Denne nudelsalat kan serveres som tilbehør til thai-fishcakes.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Nødder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
6.00
Portioner
20

Ingredienser

Nudler
900 g
Lime, saft
40 g
Honning
100 g
Soja
100 g
Ingefær, frisk og revet
40 g
Forårsløg, fintsnittet 
100 g
Hvidløgsfed, fintrevet (stk)
6 g
Bønnespirer
300 g
Peanuts, hakket
50 g
Koriander, finthakket
40 g

Sådan gør du

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Dræn, skyl i koldt vand, og dryp af.

Lav en marinade af lime, honning, soja, ingefær og hvidløg, og vend marinaden med nudler, forårsløg, bønnespirer, koriander og peanuts.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
561 kJ
Kulhydrater
25,0 gram
Proteiner
4,6 gram
Fedtstof
1,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Thai-fishcakes med asiatisk nudelsalat

Thai-fishcakes med asiatisk nudelsalat

Indeholder
Gluten, Nødder, Æg