Thai-fishcakes

Billede
Thai-fishcakes

Thai-fishcakes

Hvis du hakket fisken til fiskefrikadeller med en kniv, får du et dejligt rustikt resultat, hvor man tydeligt kan fornemme fisken.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Nødder
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
10.50
Portioner
20

Ingredienser

Mørksej, filet, uden ben eller skind, finthakket
1200 g
Løg, fintrevet
200 g (2 stk)
Hvidløg, finthakket  
6 g (1 fed)
Æg
240 g (4-5 stk)
Chili, finthakket
10 g
Forårsløg, fintsnittet 
150 g
Hvedemel
80 g (1 1/2 dl)
Koriander, finthakket
40 g
Planteolie til stegning
100 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Hak sejen fint med køkkenkniven, eller kør den evt. i en foodprocessor.Kom den hakkede fisk i en skål med salt, og rør farsen sej. Tilsæt løg og hvidløg, æg, forårsløg, chili og koriander. Rør farsen til en ensartet konsistens. 

Form små frikadeller med en spiseske, og steg i varm olie i ca. 3-4 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
534 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
13,0 gram
Fedtstof
6,6 gram

Opskriften indgår i disse retter

Thai-fishcakes med asiatisk nudelsalat

Thai-fishcakes med asiatisk nudelsalat

Indeholder
Gluten, Nødder, Æg