Avocado-kartoffelmole
Billede
Avocado-kartoffelmole
Måltidstype
Skolemad
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Kartofler, skrællet og skåret groft
375 g
Avokado
150 g
Yoghurt
115 g
Hvidløg, revet
4 g
Citron, saft
110 g
Olivenolie
110 g
Koriander, frisk
40 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre, stamp dem og lad dem dampe af.
Frigør avocadokødet fra skallerne. Pisk det igennem på røremaskinen, så der ikke er klumper.
Tilsæt græsk yoghurt, hvidløg, citronsaft og olivenolie og pisk videre til en cremet konsistens. Rør kartoflerne i.
Pisk molen hurtigt igennem, men ikke for længe, da kartoflerne vil blive seje. Smag til med salt og peber. Alternativt, brug en stavblender til at blende molen mere glat.
Server koriander i en skål ved siden af.
Opskriften indgår i disse retter
Bønne-quesabirria med sprødt tacolåg og avocado-kartoffelmole
Indeholder
Mælk