Bagt kulmule

Billede
Bagt kulmule

Bagt kulmule

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
19.70
Portioner
20

Ingredienser

Kulmule, i fileter
1300 g
Hvidløg, i store stykker
10 g
Olivenolie
40 g
Salt

Sådan gør du

Tjek fileterne for ben, skær dem i passende portionsstykker, og læg dem i et ovnfast fad. Kom hvidløget i fadet til fisken. Dryp lidt olie over fiskestykkerne, og krydr med lidt salt. Lad fisken trække ca. 30 minutter i køleskabet. Bag kulmulen ved 170 grader i ca. 7-8 minutter, til den er fast og mat hvid – pas på med at give den for meget.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
396 kJ
Kulhydrater
0,2 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
3,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt kulmule med bagt butternut squash, mild karry-æblesauce og ris

Bagt kulmule med bagt butternut squash, mild karry-æblesauce og ris

Indeholder
Mælk