Bagt kulmule
Billede
![Bagt kulmule](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6619-1.jpg?itok=XaUofI9R)
Bagt kulmule
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
19.70
Portioner
20
Ingredienser
Kulmule, i fileter
1300 g
Hvidløg, i store stykker
10 g
Olivenolie
40 g
Salt
Sådan gør du
Tjek fileterne for ben, skær dem i passende portionsstykker, og læg dem i et ovnfast fad. Kom hvidløget i fadet til fisken. Dryp lidt olie over fiskestykkerne, og krydr med lidt salt. Lad fisken trække ca. 30 minutter i køleskabet. Bag kulmulen ved 170 grader i ca. 7-8 minutter, til den er fast og mat hvid – pas på med at give den for meget.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
396 kJ
Kulhydrater
0,2 gram
Proteiner
15,7 gram
Fedtstof
3,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Bagt kulmule med bagt butternut squash, mild karry-æblesauce og ris](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-08/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6619.jpg?itok=gezbHgb4)
Bagt kulmule med bagt butternut squash, mild karry-æblesauce og ris
Indeholder
Mælk