Bagt ørred råsyltet squash og hjertesalat

Bagt ørred råsyltet squash og hjertesalat

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
6.30
Portioner
20

Ingredienser

Ørred, fileter uden skind og ben
500 g
Tomater, i både
400 g
Agurker, i små stave
400 g
Squash, i strimler
400 g
Citron, saft
40 g
Olivenolie
20 g
Hjertesalat, finthakket
200 g
Salt og peber

Sådan gør du 

Salt ørreden, og damp den i ovnen i ca. 8-10 minutter. Pluk derefter fisken i mindre stykker, og tilføj et par dråber citronsaft, og kværn med frisk peber. Marinér squashen med citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
323 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
5,8 gram
Fedtstof
5,0 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bowl med citronmarinerede linser og perlebyg, bagt ørred, råsyltet squash, hjertesalat og tykmælksdressing

Bowl med citronmarinerede linser og perlebyg, bagt ørred, råsyltet squash, hjertesalat og tykmælksdressing

Indeholder
Gluten, Mælk