Bagt pastaratatouille
Bagt pastaratatouille
Ingredienser
Sådan går du
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i 10-11 minutter, indtil den er al dente. Sigt vandet fra og vend pastaen med lidt olivenolie.
Vend aubergine, squash og rød peber i tern, med rapsolie og salt, fordel dem på plader og gril dem i ovnen ved 230 grader i 12-15 minutter, indtil de er let grillede på overfladen.
Steg løg, hvidløg og herbes de Provence (eller mix af oregano, timian, rosmarin) i rapsolie på kipstegeren, tilsæt tomatpuré, hakket tomat og de grønne linser (eller anden linse), og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Top op med en smule vand. Lad ratatouillen koge ind ved middelvarme, indtil linserne er møre og saucen tyknet, men ikke tør.
Vend pastaen og de bagte grøntsager i saucen, og fordel det i ovnfaste fade. Drys med en blanding af brødkrumme og parmesan på toppen. Drys med olivenolie, så overfladen bliver ekstra sprød.
Bag pastaratatouillen i ovnen ved 200 grader i 15 minutter, indtil den er gennemvarmet og gylden på toppen.