Salat med agurk, galiamelon og basilikum
Billede
![agurker](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2024-02/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Ra%CC%8Avarer-photo-Martin-Kaufmann_DSC4584.jpg?itok=DnD3hiDv)
Salat med agurk, galiamelon og basilikum
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Portioner
20
Ingredienser
Spidskål, groftsnittet
400 g
Agurk, i tykke skiver
800 g
Galiamelon
800 g
Basilikum, blade
50 g
Citron, saft
30 g
Olivenolie
90 g
Sådan gør du
Vend spidskål, stykker af agurk og melon og basilikum med marinaden pisket af citronsaft, salt, peber og til sidst olivenolie.
Opskriften indgår i disse retter
![Bagt pastaratatouille serveret med salat med agurk, galiamelon og basilikum](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2024-02/250955%20-%20Bagt%20pasta%20ratatouille.jpeg?itok=OcY9Jzov)
Bagt pastaratatouille serveret med salat med agurk, galiamelon og basilikum
Indeholder
Gluten, Mælk