Bagte gulerødder i BBQ
Billede
Bagte gulerødder i BBQ
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.50
Portioner
20
Ingredienser:
Gulerødder, hele
3 kg
Farin
100 g
Citron, saft
1,5 dl.
Tomatpuré
60 g
Chilipulver
3 g
Olivenolie
50 g
Hvidløg, presset
10 g (ca. 2 fed)
Sådan gør du
Kom gulerødderne i et ovnfast fad. Vend farin, citronsaft, tomatpuré, chilipulver, olivenolie og hvidløg sammen til en barbecuemarinade. Gnid saucen godt ind i gulerødderne.
Bag gulerødderne ved 160 grader i ca. 60 minutter, og skru temperaturen til 185 grader, og tilbered videre i 20-25 minutter, til rødderne er godt møre og flot glaserede af marinaden.
TIP
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
253 kJ
Kulhydrater
8,9 gram
Proteiner
0,7 gram
Fedtstof
1,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagte gulerødder i BBQ med majs, tomater, hvedekerner i citronmarinade og skyrdressing med mynte
Indeholder
Gluten, Mælk