Majs, tomater og hvedekerner i citronmarinade

Billede
Majs, tomater og hvedekerner i citronmarinade

Majs, tomater og hvedekerner i citronmarinade

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
3.90
Portioner
20

Ingredienser

Hvedekerner, parboiled
400 g
Majskerner
600 g
Tomater, i små stykker
800 g
Citron, saft
1 dl
Olivenolie
1 dl
Sukker
40 g
Forårsløg, fintsnittet 
200 g
Persille, hakket
40 g
Salt og peber

Sådan gør du 

Kog hvedekernerne i rigeligt letsaltet vand ved svag varme i 20-25 minutter, til de er møre. Dræn, og sæt dem til afkøling.

Vend derefter majs og tomater skåret i mindre stykker ned i hvedekernerne. Tilsæt citronsaft og olivenolie, og vend rundt med sukker, forårsløg og persille. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
464 kJ
Kulhydrater
14,7 gram
Proteiner
2,5 gram
Fedtstof
4,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagte gulerødder i BBQ med majs, tomater, hvedekerner i citronmarinade og skyrdressing med mynte

Bagte gulerødder i BBQ med majs, tomater, hvedekerner i citronmarinade og skyrdressing med mynte

Indeholder
Gluten, Mælk