Bagte majskolber med rub
Billede
Bagte majskolber med rub
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
5.60
Portioner
20
Ingredienser
Majskolber, halverede
4000 g
Neutral olie
150 g (1½ dl)
Paprika, stødt
20 g (3 spsk)
Spidskommen, stødt
20 g (3 spsk)
Hvidløg, hakket
20 g (3-4 fed)
Olivenolie
100 g (1 dl)
Sådan gør du
Kog de halverede majskolber møre i rigeligt saltet vand. Kog olien op i en ny gryde, og tilsæt krydderier og hakket hvidløg. Lad det bruse op, og smør marinaden på de færdigkogte majsstykker inden servering.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
585 kJ
Kulhydrater
12,8 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
7,7 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagte majskolber med rub og sauce romesco
Indeholder
Nødder