Bagte majskolber med rub

Billede
Bagte majskolber med rub

Bagte majskolber med rub

Majskolber er altid et hit hos børnene, og her en anderledes version bagt i ovnen med rub af paprika og spidskommen.
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
5.60
Portioner
20

Ingredienser

Majskolber, halverede
4000 g
Neutral olie
150 g (1½ dl)
Paprika, stødt
20 g (3 spsk)
Spidskommen, stødt
20 g (3 spsk)
Hvidløg, hakket
20 g (3-4 fed)
Olivenolie
100 g (1 dl)

Sådan gør du

Kog de halverede majskolber møre i rigeligt saltet vand. Kog olien op i en ny gryde, og tilsæt krydderier og hakket hvidløg. Lad det bruse op, og smør marinaden på de færdigkogte majsstykker inden servering. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
585 kJ
Kulhydrater
12,8 gram
Proteiner
3,6 gram
Fedtstof
7,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagte majskolber med rub og sauce romesco

Bagte majskolber med rub og sauce romesco

Indeholder
Nødder