Sauce romesco
Billede
Sauce romesco
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.60
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Røde peberfrugter, uden kerner
750 g
Løg, i kvarte
300 g
Hvidløg, grofthakket
20 g
Mandler
75 g
Olivenolie
50 g
Æbleeddike
30 g
Sukker
10 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kom peberfrugter, løg, hvidløg og mandler i en ovnfast bakke sammen med olivenolie. Sæt bakken i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, til peberfrugterne og løgene er helt møre og har fået godt med farve.
Sæt bakken til afkøling, og kom så indholdet i en foodprocessor, blend og tilsæt sukker og æbleeddike. Smag til med salt og peber. Køl saucen ned.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
455 kJ
Kulhydrater
6,9 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
7,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagte majskolber med rub og sauce romesco
Indeholder
Nødder