Sauce romesco

Billede
Sauce romesco

Sauce romesco

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
2.60
Portioner
20

Ingredienser

Røde peberfrugter, uden kerner
750 g
Løg, i kvarte
300 g
Hvidløg, grofthakket
20 g
Mandler
75 g
Olivenolie
50 g
Æbleeddike
30 g
Sukker
10 g
Salt & Peber

Sådan gør du 

Kom peberfrugter, løg, hvidløg og mandler i en ovnfast bakke sammen med olivenolie. Sæt bakken i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, til peberfrugterne og løgene er helt møre og har fået godt med farve. 

Sæt bakken til afkøling, og kom så indholdet i en foodprocessor, blend og tilsæt sukker og æbleeddike. Smag til med salt og peber. Køl saucen ned.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
455 kJ
Kulhydrater
6,9 gram
Proteiner
2,6 gram
Fedtstof
7,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagte majskolber med rub og sauce romesco

Bagte majskolber med rub og sauce romesco

Indeholder
Nødder