Bagte persillerødder med kål og dressing

Billede
Bagte persillerødder med kål og dressing

Bagte persillerødder med kål og dressing

Her bages persillerødderne i æblemost og vendes med fintsnittet kål i en hjemmerørt dressing, som det sprøde tilbehør eller topping.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.50
Portioner
20

Ingredienser

Persillerødder, i små tern
400 g
Spidskål, fintsnittet
75 g
Æblemost
50 g
Olie
20 g

Sådan gør du

Vend persillerødderne i olie, salt og peber. Hæld æblemost ved, og bag ved 200 grader i ca. 20 minutter, til persillerødderne er møre og gyldne.



Afkøl de bagte persillerødder indtil servering.

Dressing

Bland mayonnaisen med yoghurt, æbler og citron. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.

Bland dressingen med de bagte persillerødder og det snittede kål. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
479 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
2,0 gram
Fedtstof
8,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Koldrøget laks med bagte persillerødder, kål og æble på rugbrød

Koldrøget laks med bagte persillerødder, kål og æble på rugbrød

Indeholder
Mælk, Æg, Gluten