Bagte persillerødder med kål og dressing
Billede
Bagte persillerødder med kål og dressing
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
1.50
Portioner
20
Ingredienser
Persillerødder, i små tern
400 g
Spidskål, fintsnittet
75 g
Æblemost
50 g
Olie
20 g
Sådan gør du
Vend persillerødderne i olie, salt og peber. Hæld æblemost ved, og bag ved 200 grader i ca. 20 minutter, til persillerødderne er møre og gyldne.
Afkøl de bagte persillerødder indtil servering.
Dressing
Bland mayonnaisen med yoghurt, æbler og citron. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
Bland dressingen med de bagte persillerødder og det snittede kål.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
479 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
2,0 gram
Fedtstof
8,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Koldrøget laks med bagte persillerødder, kål og æble på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten