Bagte rodfrugter med Garam Masala
Billede
Bagte rodfrugter med Garam Masala
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Portioner
20
Ingredienser
Knoldselleri, i tern
1000 g
Gulerødder, i tern
1000 g
Løg, i kvarte
500 g
Olivenolie
90 g
Garam masala
15 g
Lime, saft
50 g
Mandler, ristede og hakket
200 g
Persille, hakket
100 g
Sådan gør du
Kom alle grøntsagerne op i gastrobakker og vend dem rundt med olivenolie, Garam Masala og limesaft. Krydr med salt og peber.
Tænd for ovnen på 180 grader, og tilbered rodfrugterne i 12-16 minutter. Pynt med ristede og hakkede mandler og hakket persille.
Opskriften indgår i disse retter
Pakistansk biryani
Indeholder
Mælk