Bagte rodfrugter med Garam Masala

Billede
Bagte rodfrugter med Garam Masala

Bagte rodfrugter med Garam Masala

Brug bagte rodfrugter som tilbehør eller som her på billedet i en vegetarisk udgave af biryani.
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Portioner
20

Ingredienser

Knoldselleri, i tern
1000 g
Gulerødder, i tern
1000 g
Løg, i kvarte
500 g
Olivenolie
90 g
Garam masala
15 g
Lime, saft
50 g
Mandler, ristede og hakket
200 g
Persille, hakket
100 g

Sådan gør du

Kom alle grøntsagerne op i gastrobakker og vend dem rundt med olivenolie, Garam Masala og limesaft. Krydr med salt og peber.

Tænd for ovnen på 180 grader, og tilbered rodfrugterne i 12-16 minutter. Pynt med ristede og hakkede mandler og hakket persille.

Opskriften indgår i disse retter