Blomkålskorma
Blomkålskorma
Dagen før
Ingredienser
Sådan gør du
Dagen før:
Vend blomkålen med yoghurt, garam masala, chilipulver, gurkemeje, hvidløg, ingefær og citronsaft, og smag til med salt. Lad det marinere natten over.
På dagen:
Kom så blomkålen på bageplader og bag dem ved 200 grader, til de får godt med farve. Det tager cirka 12-15 minutter.
Sauce:
Blend løgene til puré, og rist dem godt igennem i planteolie i cirka 4-5 minutter, men uden de tager farve. Kom grønne linser, grønsagsbouillon, kokosmælk, tomatpuré og flåede tomater i gryden, og kog ved svag varme til en ensartet konsistens. Det tager 20-25 minutter.
Lige før servering, kom de bagte blomkål i gryden, og vend det hele forsigtigt rundt, så krydderierne bliver godt fordelt. Sørg for at få det hele med fra bagepladerne. Smag til med salt, og juster med citronsaft og evt. sukker.