Topping af blomkål, nødder og koriander

Billede
Topping af blomkål, nødder og koriander

Topping af blomkål, nødder og koriander

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Klimatal
4.70
Portioner
20

Ingredienser

Nødder, ristede og grofthakkede
200 g
Koriander, grofthakkede
50 g
Blomkål, høvlet i tynde skiver
1250 g
Grønne linser, tørrede
400 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Kog linserne i letsaltet vand, til de er møre, men stadig hele. Det tager cirka 25-30 minutter. Sigt vandet fra, og vend dem med blomkålen. Smag til med salt og peber. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
457 kJ
Kulhydrater
11,8 gram
Proteiner
6,1 gram
Fedtstof
3,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Blomkålskorma med grønne linser og topping med nødder

Blomkålskorma med grønne linser og topping med nødder

Indeholder
Mælk, Nødder