Topping af blomkål, nødder og koriander
Billede
Topping af blomkål, nødder og koriander
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Klimatal
4.70
Portioner
20
Ingredienser
Nødder, ristede og grofthakkede
200 g
Koriander, grofthakkede
50 g
Blomkål, høvlet i tynde skiver
1250 g
Grønne linser, tørrede
400 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog linserne i letsaltet vand, til de er møre, men stadig hele. Det tager cirka 25-30 minutter. Sigt vandet fra, og vend dem med blomkålen. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
457 kJ
Kulhydrater
11,8 gram
Proteiner
6,1 gram
Fedtstof
3,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
Blomkålskorma med grønne linser og topping med nødder
Indeholder
Mælk, Nødder