Brunet smørsauce
Billede
Brunet smørsauce
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
29.80
Portioner
20
Ingredienser
Smør
190 g
Soja
190 g
Fløde 38%
3 dl
Dijonsennep
27 g (2 spsk)
Sukker
Citron, saft og skal
1 stk
Sådan gør du
Brun smørret gyldent. Tilsæt soya, og lad det bruse op. Pisk dijon, citronsaft og -skal i, og lad den tykne. Kom fløden i, og blend saucen til en homogen masse. Pisk saucen op over varmen lige inden servering, og smag til med sukker.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.154 kJ
Kulhydrater
4,7 gram
Proteiner
3,2 gram
Fedtstof
27,6 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagt blomkål med hasselnødder, hasselback kartofler, hjertesalat med brombærdressing og brunet smørsauce
Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk