Bagt blomkål med hasselnødder
Billede
Bagt blomkål med hasselnødder
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Forår
Vinter
Klimatal
2.70
Portioner
20
Ingredienser
Blomkål
2000 g
Hasselnødder
200 g
Olie
50 g
Salt & Peber
Sådan gør du
Drys blomkålen med olie, salt og sort peber, bag ved 180 grader i ca. 85 minutter, til de er møre.
Rist imens hasselnødderne i ovnen, til de er har fået lidt farve. Hak dem derefter, og drys over blomkålen.
Pynt evt med karse
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
417 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
7,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagt blomkål med hasselnødder, hasselback kartofler, hjertesalat med brombærdressing og brunet smørsauce
Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk
Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder
Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk