Bagt blomkål med hasselnødder

Billede
Bagt blomkål med hasselnødder

Bagt blomkål med hasselnødder

Helstegte grøntsager er en enkel og nem måde at bruge grøntsager på, og det sætter dem i spil på anderledes måder. Her er det blomkålen, der har fået en lang tur i ovnen og bliver serveret med ristede hasselnødder.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Nødder
Årstid/hovedingrediens
Forår
Vinter
Klimatal
2.70
Portioner
20

Ingredienser

Blomkål
2000 g
Hasselnødder
200 g
Olie
50 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Drys blomkålen med olie, salt og sort peber, bag ved 180 grader i ca. 85 minutter, til de er møre.



Rist imens hasselnødderne i ovnen, til de er har fået lidt farve. Hak dem derefter, og drys over blomkålen.

Pynt evt med karse

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
417 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
3,3 gram
Fedtstof
7,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt blomkål med hasselnødder, hasselback kartofler, hjertesalat med brombærdressing og brunet smørsauce

Bagt blomkål med hasselnødder, hasselback kartofler, hjertesalat med brombærdressing og brunet smørsauce

Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk
Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder

Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder

Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk