Mild ostesovs
Mild ostesovs
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
11.40
Portioner
20
Ingredienser
Smør
60 g
Hvedemel
100 g
Letmælk
1,4 liter
Revet ost
100 g
Muskatnød, revet
Salt & Peber
Sådan gør du
Smelt smørret i en tykbundet gryde over middelvarme. Tilsæt melet, og pisk det godt ud i smørret. Bag det derefter igennem i et par minutter, så den rå melsmag forsvinder. Opbagningen må dog ikke blive mørk. Tilsæt nu mælken lidt ad gangen, under grundig pisken. Sørg for, at alle klumper bliver pisket ud. Kog opbagningen igennem et par minutter. Tilsæt osten, og smag til med salt, peber og revet muskatnød.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
432 kJ
Kulhydrater
8,7 gram
Proteiner
5,2 gram
Fedtstof
5,3 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder
Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk