Mild ostesovs

Mild ostesovs

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Klimatal
11.40
Portioner
20

Ingredienser

Smør
60 g
Hvedemel
100 g
Letmælk
1,4 liter
Revet ost
100 g
Muskatnød, revet
Salt & Peber

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde over middelvarme. Tilsæt melet, og pisk det godt ud i smørret. Bag det derefter igennem i et par minutter, så den rå melsmag forsvinder. Opbagningen må dog ikke blive mørk. Tilsæt nu mælken lidt ad gangen, under grundig pisken. Sørg for, at alle klumper bliver pisket ud. Kog opbagningen igennem et par minutter. Tilsæt osten, og smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
432 kJ
Kulhydrater
8,7 gram
Proteiner
5,2 gram
Fedtstof
5,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder

Bagt blomkål med mild ostesovs, karse og hasselnødder

Indeholder
Nødder, Gluten, Mælk