Bulgur og linser med oliven og feta

Billede
Bulgur og linser med oliven og feta

Bulgur og linser med oliven og feta

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
17.20
Portioner
20

Ingredienser

Bulgur
400 g
Sorte linser, tørrede
130 g
Citron, saft
40 ml
Olivenolie
40 g (½ dl)
Oliven, grønne
150 g
Fetaost, smuldret
200 g

Sådan gør du

Kog ligeledes linserne i ca. 30-35 minutter, til de er møre, sigt vandet fra. Kog bulguren ved svag varme i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, til den er mør.

Bland bulguren og linserne, og vend det med olivenolie, citronsaft, hakkede oliven og feta. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
709 kJ
Kulhydrater
19,0 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
6,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Ovnbagt makrel med små tomater, spidskommen serveret med bulgur og linser med oliven og feta

Ovnbagt makrel med små tomater, spidskommen serveret med bulgur og linser med oliven og feta

Indeholder
Gluten, Mælk