Bulgur og linser med oliven og feta
Billede
Bulgur og linser med oliven og feta
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
17.20
Portioner
20
Ingredienser
Bulgur
400 g
Sorte linser, tørrede
130 g
Citron, saft
40 ml
Olivenolie
40 g (½ dl)
Oliven, grønne
150 g
Fetaost, smuldret
200 g
Sådan gør du
Kog ligeledes linserne i ca. 30-35 minutter, til de er møre, sigt vandet fra. Kog bulguren ved svag varme i letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, til den er mør.
Bland bulguren og linserne, og vend det med olivenolie, citronsaft, hakkede oliven og feta.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
709 kJ
Kulhydrater
19,0 gram
Proteiner
6,4 gram
Fedtstof
6,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Ovnbagt makrel med små tomater, spidskommen serveret med bulgur og linser med oliven og feta
Indeholder
Gluten, Mælk