Butter n' bean chicken

Billede
Butter n' bean chicken

Butter n' bean chicken

Den fløjlsbløde og cremede indiske kyllingeret er fyldt med varme krydderier og hvide bønner.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Forår
Klimatal
13.20
Portioner
20

Ingredienser

Kylling, bryst
800 g
Olie
150 g
Citron, saft
85 g
Løg, finthakket
250 g
Ingefær, frisk og revet
50 g
Piskefløde 38%
4 dl
Hvidløg, finthakket  
20 g (3-4 fed)
Garam masala
7 g (1 spsk)
Gurkemeje, stødt
3 g (1 tsk)
Hønsebouillon
7 dl
Hakkede tomater
300 g
Hvide bønner, tørrede
200 g
Spidskommen, stødt
13 g (2 spsk)
Salt

Sådan gør du

Udblød de hvide bønner i rigeligt vand natten over.
Brun kyllingen på en pande eller i ovnen. Kog de hvide bønner møre i ca. 40-60 minutter afhængig af bønnen, og dræn dem.
Rist alle krydderierne i en gryde i kokosolien, og tilsæt løg, hvidløg og ingefær i og lad det svitse med. Kom bouillon, hakkede tomater, fløde og de hvide bønner i gryden, og lad det hele koge sammen og simre i ca. 30 minutter. Smag til med salt og citronsaft.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
597 kJ
Kulhydrater
5,2 gram
Proteiner
6,5 gram
Fedtstof
11,3 gram

Opskriften indgår i disse retter

Butter n' bean chicken med syltede agurker, grillet majs og ris

Butter n' bean chicken med syltede agurker, grillet majs og ris

Indeholder
Mælk