Coleslaw med ærter og edamamebønner

Billede
Coleslaw med ærter og edamamebønner

Coleslaw med ærter og edamamebønner

‘Slaw’ dækker over snittet kål i en creme fraiche eller yoghurtdressing. Her giver vi salaten yderligere fylde og noget at tygge på ved at røre ærter og edamamebønner ind i. Prøv at variere salaten med de råvarer, som sæsonen byder på.
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.10
Portioner
20

Ingredienser

Spidskål, fintsnittet
750 g
Ærter, fra frost
250 g
Edamamebønner
350 g

Sådan gør du

Marinér kålen i kærnemælksdressingen (se opskrift nederst), og smag til med salt og peber. Drys med ærter og edamamebønner på toppen.
 

I denne opskrift er der brugt spidskål, men det er også muligt at bruge hvidkål, rød spidskål eller andre former for kål.

Opskriften indgår i disse retter