Couscous med kål, spinat og fetaost

Billede
Couscoussalat med kål, spinat og fetaost

Couscous med kål, spinat og fetaost

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
10.50
Portioner
20

Ingredienser

Couscous
625 g
Spidskål, fintsnittet
750 g
Spinat, hele
200 g
Citron, saft
50 g
Olivenolie
75 g
Fetaost, smuldret
400 g

Sådan gør du

Damp couscous efter anvisning på posen. Sigt vandet fra, og sæt den til afkøling. Damp kort spidskål i ovnen eller i en gryde med lidt vand og salt. Skyl spinaten og blanchér den.

Vend couscousen med spinat, spidskål, citronsaft og olivenolie, og smag til med salt og peber. Drys fetaost over salaten lige inden spisetid. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
672 kJ
Kulhydrater
17,8 gram
Proteiner
6,2 gram
Fedtstof
6,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Gryderet med kalkunoverlår i marokkanske krydderier samt couscous med kål, spinat og fetaost

Gryderet med kalkunoverlår i marokkanske krydderier samt couscous med kål, spinat og fetaost

Indeholder
Gluten, Mælk