Cremet gedeost med spinat
Billede
Cremet gedeost med spinat
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
20.80
Portioner
20
Ingredienser
Gedeost, cremet friskost
600 g
Yoghurt naturel
200 g
Spinat, spæd
400 g
Skalotteløg, finthakket
100 g (4 stk)
Hvidløg, finthakket
6 g (1 fed)
Olivenolie
40 g (½ dl)
Salt & Peber
Sådan gør du
Pisk gedeosten med yoghurten. Skyl spinaten, og slyng den tør. Pil og hak skalotteløget, og pil og hak hvidløget fint. Svits løg og hvidløg i olien på en mellemvarm pande. Giv spinaten et lille minut på panden, til den lige falder sammen. Smag til med lidt salt.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
680 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
9,9 gram
Fedtstof
12,8 gram
Opskriften indgår i disse retter
Kikærtepandekager med spinat og cremet gedeost
Indeholder
Mælk