Cremet gedeost med spinat

Billede
Cremet gedeost med spinat

Cremet gedeost med spinat

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
20.80
Portioner
20

Ingredienser

Gedeost, cremet friskost
600 g
Yoghurt naturel
200 g
Spinat, spæd
400 g
Skalotteløg, finthakket
100 g (4 stk)
Hvidløg, finthakket  
6 g (1 fed)
Olivenolie
40 g (½ dl)
Salt & Peber

Sådan gør du

Pisk gedeosten med yoghurten. Skyl spinaten, og slyng den tør. Pil og hak skalotteløget, og pil og hak hvidløget fint. Svits løg og hvidløg i olien på en mellemvarm pande. Giv spinaten et lille minut på panden, til den lige falder sammen. Smag til med lidt salt.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
680 kJ
Kulhydrater
1,9 gram
Proteiner
9,9 gram
Fedtstof
12,8 gram

Opskriften indgår i disse retter

Kikærtepandekager med spinat og cremet gedeost

Kikærtepandekager med spinat og cremet gedeost

Indeholder
Mælk