Fajitas med krydret kyllingestrimler med peberfrugt, løg og lime
Billede
Fajitas med krydret kyllingestrimler med peberfrugt, løg og lime
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Sommer
Vinter
Klimatal
11.50
Portioner
20
Ingredienser
Kyllingebryst, i strimler
1250 g
Løg, i skiver
750 g
Grøn peberfrugt, i tern
750 g
Hvidløg, presset
30 g (5 fed)
Spidskommen, stødt
30 g
Korianderfrø, stødt
30 g
Mild paprika, stødt
30 g
Chilipulver
5 g
Lime, saft
125 g
Koriander, hakket
50 g
Olivenolie
Sådan gør du
Rist kyllingen i olivenolie af flere omgange - det skal have godt med kulør. Rist ligeledes løg og peberfrugter, så de bliver godt møre og er faldet sammen. Krydr både løg og grøntsager med spidskommen, korianderfrø, paprika og chili.
Når alt er ristet, så bland det hele sammen i en bakke, og tilsæt limesaft, og smag til med salt og peber. Tilsæt en smule vand, så der er en smule væske i bakken.
Lige før servering, varm så det hele op i ovnen, og vend derefter koriander med kyllingen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
554 kJ
Kulhydrater
4,0 gram
Proteiner
8,7 gram
Fedtstof
8,9 gram
Opskriften indgår i disse retter
Fajitas med krydret kylling med peberfrugt, løg, lime, tortillas og yoghurtdressing
Indeholder
Mælk