Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles

Billede
Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles

Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles

Hvidfisk er en fællesbetegnelse for hvidkødede fisk som torsk, mørksej, lyssej og kuller. Alle typer hvidfisk fungerer godt til dette farsbrød. Det står dig derfor frit for at vælge den type, du synes bedst om.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
8.90
Portioner
20

Ingredienser

Løg, hakket
140 g
Hvidløg, knust
12 g
Olie
30 g
Hvid fisk, hakket
600 g
Gulerødder, i små tern
140 g
Sennepspickles, hakket
100 g
Hvedemel
12 g
Æg
80 g
Dild, finthakket med stilk
17 g
Timian, frisk
8 g
Æblemost
55 g
Gulerødder, i tynde strimler
75 g
Salt
3 g
Peber
1 g

Sådan gør du 

Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve.

Rør den hakkede fisk elastisk med saltet. Tilsæt de stegte løg og hvidløg, gulerodstern, sennepspickles, hvedemel, æg, timian, æblemost og halvdelen af dilden. Resten af dilden gemmes til anretning. Rør grundigt til en elastisk fars.

Smør en rugbrødsform, og kom farsen i formen. Bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsen har en kernetemperatur på 75 grader.

Afkøl inden du skærer i fiskefarsbrødet.

Brug din tyndskræller til at lave gulerodsbånd, som skal bruges til anretningen.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
397 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
9,8 gram
Fedtstof
3,5 gram

Opskriften indgår i disse retter

Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles på rugbrød

Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg

Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles på rugbrød

Indeholder
Gluten, Æg