Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles
Billede
Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
8.90
Portioner
20
Dagen før
Ingredienser
Løg, hakket
140 g
Hvidløg, knust
12 g
Olie
30 g
Hvid fisk, hakket
600 g
Gulerødder, i små tern
140 g
Sennepspickles, hakket
100 g
Hvedemel
12 g
Æg
80 g
Dild, finthakket med stilk
17 g
Timian, frisk
8 g
Æblemost
55 g
Gulerødder, i tynde strimler
75 g
Salt
3 g
Peber
1 g
Sådan gør du
Steg løg og hvidløg i olien, til det bliver blødt og tager lidt farve.
Rør den hakkede fisk elastisk med saltet. Tilsæt de stegte løg og hvidløg, gulerodstern, sennepspickles, hvedemel, æg, timian, æblemost og halvdelen af dilden. Resten af dilden gemmes til anretning. Rør grundigt til en elastisk fars.
Smør en rugbrødsform, og kom farsen i formen. Bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, indtil farsen har en kernetemperatur på 75 grader.
Afkøl inden du skærer i fiskefarsbrødet.
Brug din tyndskræller til at lave gulerodsbånd, som skal bruges til anretningen.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
397 kJ
Kulhydrater
5,3 gram
Proteiner
9,8 gram
Fedtstof
3,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Farsbrød af hvid fisk, grønne asparges, persille, gulerødder og pickles på rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg
Farsbrød af hvidfisk med gulerødder, dild og pickles på rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg