Farsbrød med kylling, svampe, persillerødder og persille
Billede
Farsbrød med kylling, svampe, persillerødder og persille
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Æg
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Klimatal
8.90
Portioner
20
Ingredienser
Persillerødder, i små tern
100 g
Kylling, hakket
350 g
Løg, finthakket
50 g
Hvidløg, finthakket
9 g (1,5 fed)
Svampe, i små stykker
100 g
Hvide asparges, renset vægt, i små stykker
100 g
Hvedemel
9 g (1 spsk)
Æg
55 g (1 æg)
Persille, finthakket
2 g
Timian, frisk, hakket
20 g
Olie
22 g (2 spsk)
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog persillerødderne i 3-5 minutter, til de er møre, og sæt til side.
Rør den hakkede kylling elastisk med salt. Lad det stå, til du skal bruge det senere.
Steg løg, hvidløg og svampe i olie på en pande i et par minutter, til de er møre og gyldne.
Bland persillerødder, kylling, løg, hvidløg, svampe, asparges, hvedemel, æg, persille og timian sammen med salt og peber, og rør grundigt til en elastisk fars.
Pres farsen fladt ned i en passende form, og bag ved 170 grader i ca. 40 minutter, til farsbrødet har en centrumtemperatur på 75 grader.
Sæt i køleskab - gerne til dagen efter, hvis du skal bruge farsbrødet som pålæg.
Tip
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
467 kJ
Kulhydrater
3,6 gram
Proteiner
11,0 gram
Fedtstof
5,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Farsbrød med kylling, svampe, persillerødder og persille på rugbrød
Indeholder
Gluten, Æg