Fried rice med spidskål
Billede
Fried rice med spidskål
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Forår
Sommer
Portioner
20
TIP
Ingredienser
Fuldkornsbasmatiris
1000 g
Belugalinser
200 g
Hvidløg, revet
30 g
Spidskål, groftsnittet
1750 g
Soya
75 g
Hoisinsauce
150 g
Forårsløg, i skiver
175 g
Løg, ristede og knust
120 g
Mynte
Sådan gør du
Kog eller damp risene og belugalinserne hver for sig, så de er møre. Lad dem køle ned.
Rist hvidløgene gyldne i rapsolie. Tilsæt kålen, og steg nogle minutter, så det falder sammen. Tilsæt ris og belugalinser, og vend det hele sammen til en ensartet masse. Smag til sidst til med soyasauce og hoisinsauce.
Snit forårsløg fint og knus ristede løg på en foodprocessor og gem til topping til risene ved anretning. Server evt. med mynte.
Opskriften indgår i disse retter
Vietnamesiske BBQ hotwings med fried rice og spidskål
Indeholder
Skaldyr, Gluten