Glaskål med ærteskud og citron

Billede
Glaskål med ærteskud og citron

Glaskål med ærteskud og citron

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
1.60
Portioner
20

Ingredienser

Citron, saft
3/4 dl
Ærteskud
50 g
Glaskål, i tern
1200 g
Salt & Peber

Sådan gør du

Hvis glaskålen er medtaget, så skræl den. Vend glaskålen med citronsaft, olivenolie og ærteskud. Smag til med salt og godt med sort peber. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
432 kJ
Kulhydrater
3,5 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
8,7 gram

Opskriften indgår i disse retter

Æggekage med hvide bønner og edamamebønner samt salat af glaskål

Æggekage med hvide bønner og edamamebønner samt salat af glaskål

Indeholder
Gluten, Mælk, Æg