Grøn salat med hjertesalat, agurk, melon og korn
Billede
Grøn salat med hjertesalat, agurk, melon og korn
Måltidstype
Skolemad
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
1.60
Portioner
20
Ingredienser
Perlebyg
180 g
Hjertesalat, snittet groft
360 g
Agurker, i tern
900 g
Melon, i store tern
900 g
Sådan gør du
Kog kernerne møre i 25-35 minutter. Sigt vandet fra og køl ned. Vend kernerne med grøn urteolie (se opskrift nederst). Smag til med salt og peber og anret kernerne med salat, melon og agurk.
Salaten kan varieres med fintsnittet kål afhængig af sæsonen, og råt grønt og frugt kan udskiftes og erstattes med råvarer efter eget valg der passer til årstiden.
Vend de kogte kerner i den grønne urteolie og drys på den grønne salat med frugt, som et mættende fyld i salaten.