Grønkål med rugbrød
![](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2022-03/COLOURBOX21890489.jpg?itok=hAIULYUp)
Grønkål med rugbrød
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.00
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål, plukket i blade
200 g
Olivenolie
30 g
Rugbrød, i skiver
600 g
Sådan gør du
Vend kål og olivenolie med lidt salt. Kom kålen i ovnen ved 180 grader i 5-6 minutter. Kålen må gerne få godt med farve og blive sprød.
Server sammen med rugbrød i skiver til suppe.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
697 kJ
Kulhydrater
23,6 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
4,2 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Cremet gulærtesuppe med gurkemeje og lynbagt grønkål og rugbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2022-03/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5563_0.jpg?itok=n_b3R4Pg)
Cremet gulærtesuppe med gurkemeje og lynbagt grønkål og rugbrød
Indeholder
Gluten