Grønkål med rugbrød

Grønkål med rugbrød

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
4.00
Portioner
20

Ingredienser

Grønkål, plukket i blade
200 g
Olivenolie
30 g
Rugbrød, i skiver
600 g

Sådan gør du 

Vend kål og olivenolie med lidt salt. Kom kålen i ovnen ved 180 grader i 5-6 minutter. Kålen må gerne få godt med farve og blive sprød.

Server sammen med rugbrød i skiver til suppe. 

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
697 kJ
Kulhydrater
23,6 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
4,2 gram

Opskriften indgår i disse retter

Cremet gulærtesuppe med gurkemeje og lynbagt grønkål og rugbrød

Cremet gulærtesuppe med gurkemeje og lynbagt grønkål og rugbrød

Indeholder
Gluten