Grønne linser med citron og persille
Billede
               
  Grønne linser med citron og persille
Måltidstype
          Frokost i dagtilbud
              Indeholder
          Gluten
              Årstid/hovedingrediens
          Efterår
          Forår
          Sommer
          Vinter
              Klimatal
              8.40
          Portioner
              20
          Ingredienser
Grønne linser, tørrede
      
            400 g
      
      Bredbladet persille, grofthakket
      
            40 g
      
      Citron, saft
      
            100 g (1 dl)
      
      Sådan gør du
Kog linserne i letsaltet vand i ca. 30-35 minutter, til linserne næsten er kogt ud. Sigt vandet fra linserne, og vend dem med persille og citronsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
              483 kJ
          Kulhydrater
              15,3 gram
          Proteiner
              9,3 gram
          Fedtstof
              0,4 gram
          Opskriften indgår i disse retter
 
Blomkålssuppe med grønne linser, spinat og fennikelfrø
Indeholder
        Gluten, Mælk