Grønne linser med citron og persille

Billede
Grønne linser med citron og persille

Grønne linser med citron og persille

Denne opskrift er perfekt topping til suppe.
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20

Ingredienser

Grønne linser, tørrede
400 g
Bredbladet persille, grofthakket
40 g
Citron, saft
100 g (1 dl)

Sådan gør du

Kog linserne i letsaltet vand i ca. 30-35 minutter, til linserne næsten er kogt ud. Sigt vandet fra linserne, og vend dem med persille og citronsaft.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
483 kJ
Kulhydrater
15,3 gram
Proteiner
9,3 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Blomkålssuppe med grønne linser, spinat og fennikelfrø

Blomkålssuppe med grønne linser, spinat og fennikelfrø

Indeholder
Gluten, Mælk