Grønne linser med citron og persille
Billede
Grønne linser med citron og persille
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Forår
Sommer
Vinter
Klimatal
8.40
Portioner
20
Ingredienser
Grønne linser, tørrede
400 g
Bredbladet persille, grofthakket
40 g
Citron, saft
100 g (1 dl)
Sådan gør du
Kog linserne i letsaltet vand i ca. 30-35 minutter, til linserne næsten er kogt ud. Sigt vandet fra linserne, og vend dem med persille og citronsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
483 kJ
Kulhydrater
15,3 gram
Proteiner
9,3 gram
Fedtstof
0,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Blomkålssuppe med grønne linser, spinat og fennikelfrø
Indeholder
Gluten, Mælk