Grov grønlangkål
Billede
Grov grønlangkål
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
14.20
Portioner
20
Ingredienser
Grønkål, fintsnittet
1250 g
Fløde 38%
1 liter
Citron, saft og skal
12 g
Muskatnød, revet
Sukker
Salt & Peber
Sådan gør du
Kog kålen i 3-4 minutter i en stor gryde i rigeligt letsaltet vand. Dræn vandet. Kom kålen og fløde i en tykbundet gryde, og lad det koge i ca. 5-6 minutter, til fløden er tyknet og kogt godt ind i kålen. Smag til med citronskal, muskatnød, salt, peber, lidt citronsaft og sukker.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
796 kJ
Kulhydrater
3,8 gram
Proteiner
3,5 gram
Fedtstof
17,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
Ovnstegt kulmule med rodfrugter, bacon og grønlangkål
Indeholder
Mælk