Ovnstegt kulmule med rodfrugter og bacon
Billede
Ovnstegt kulmule med rodfrugter og bacon
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
8.20
Portioner
20
Ingredienser
Kulmule, i fileter
1,2 kg
Kartofler, i skiver
1 kg
Jordskokker, i kvarte
600 g
Skalotteløg, finthakket
300 g
Bacon, i tern
300 g
Timian, frisk, hakket
15 g
Æbleeddike
1/2 dl
Grøntsagsbouillon
8 dl
Rapsolie
Salt & Peber
Sådan gør du
Drys stykkerne af kulmule med lidt salt, og lad dem trække på køl, til de skal bages.
Vend kartoflerne, jordskokker, skalotteløg og bacon sammen med rapsolie, timian, salt og peber, fordel dem i en dyb bradepande med bagepapir, og hæld æbleeddike og grøntsagsbouillon ved. Bag ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, til kartoflerne er møre.
Læg fisken på grøntsagerne, og bag videre ved 120 grader i ca. 8-10 minutter, til fisken er lige akkurat gennemtilberedt.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
312 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
6,6 gram
Fedtstof
2,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Ovnstegt kulmule med rodfrugter, bacon og grønlangkål
Indeholder
Mælk