Ovnstegt kulmule med rodfrugter og bacon

Billede
Ovnstegt kulmule med rodfrugter og bacon

Ovnstegt kulmule med rodfrugter og bacon

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
8.20
Portioner
20

Ingredienser

Kulmule, i fileter
1,2 kg
Kartofler, i skiver
1 kg
Jordskokker, i kvarte
600 g
Skalotteløg, finthakket
300 g
Bacon, i tern
300 g
Timian, frisk, hakket
15 g
Æbleeddike
1/2 dl
Grøntsagsbouillon
8 dl
Rapsolie
Salt & Peber

Sådan gør du

Drys stykkerne af kulmule med lidt salt, og lad dem trække på køl, til de skal bages.



Vend kartoflerne, jordskokker, skalotteløg og bacon sammen med rapsolie, timian, salt og peber, fordel dem i en dyb bradepande med bagepapir, og hæld æbleeddike og grøntsagsbouillon ved. Bag ved 180 grader i ca. 25-30 minutter, til kartoflerne er møre.



Læg fisken på grøntsagerne, og bag videre ved 120 grader i ca. 8-10 minutter, til fisken er lige akkurat gennemtilberedt.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
312 kJ
Kulhydrater
7,0 gram
Proteiner
6,6 gram
Fedtstof
2,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Ovnstegt kulmule med rodfrugter, bacon og grønlangkål

Ovnstegt kulmule med rodfrugter, bacon og grønlangkål

Indeholder
Mælk