Gulerodsspread

Billede
gulerodsspread

Gulerodsspread

Gulerodsspread er et godt alternativ til kødpålæg, når eftermiddagsmåltidet står på rugbrød. Man kan bruge alle farver gulerødder i sin gulerodsspread. Brug gerne gulerødder, der er kogt dagen i forvejen. Spreaden kan holde sig 3-4 dage på køl.
Måltidstype
Måltid i KKFO
Portioner
20

Ingredienser

Gulerødder
1 kg
Kikærter, fra dåse
1 dåse eller 150 g i blød
Hvidløg
2 fed
Rapsolie
1 dl
Citron, saft
1-2 citroner
Salt & Peber

Sådan gør du 

Skyl gulerødderne grundigt og skær dem i grove stykker. 
Kom gulerødderne i en gryde, og kog dem, til de er møre, ca. 20 minutter. Dræn kikærterne. Blend de mørkogte gulerødder og kikærterne i en foodprocessor. 

Smag til med citronsaft, salt og peber

Opskriften indgår i disse retter