Gulerodsspread
Billede
![gulerodsspread](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-12/Meyers-photo-Martin-Kaufmann-Meyers-KK3753-1.jpg?itok=YXOqLqNZ)
Gulerodsspread
Måltidstype
Måltid i KKFO
Portioner
20
Ingredienser
Gulerødder
1 kg
Kikærter, fra dåse
1 dåse eller 150 g i blød
Hvidløg
2 fed
Rapsolie
1 dl
Citron, saft
1-2 citroner
Salt & Peber
Sådan gør du
Skyl gulerødderne grundigt og skær dem i grove stykker.
Kom gulerødderne i en gryde, og kog dem, til de er møre, ca. 20 minutter. Dræn kikærterne. Blend de mørkogte gulerødder og kikærterne i en foodprocessor.
Smag til med citronsaft, salt og peber
Opskriften indgår i disse retter
![Gulerodsspread med sprødt rugbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-12/Meyers-photo-Martin-Kaufmann-Meyers-KK3759.jpg?itok=ELpbCELE)