Sprøde rugbrødsflager
Billede
![Sprøde rugbrødsflager](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6123-1.jpg?itok=P1pW5tf9)
Sprøde rugbrødsflager
Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
5.10
Portioner
20
Ingredienser
Rugbrød
1000 g
Olivenolie
60 g
Sådan gør du
Skær det daggamle rugbrød i helt tynde skiver. Brug evt. en pålægsmaskine. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og drys med salt.
Bag rugbrødsskiverne ved 160 grader i 10-12 minutter, til de er helt sprøde. Lad dem afkøle på en bagerist – de bliver ekstra sprøde, når de er kølet helt af.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
1.005 kJ
Kulhydrater
35,2 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
7,0 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Gulerodsspread med sprødt rugbrød](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-12/Meyers-photo-Martin-Kaufmann-Meyers-KK3759.jpg?itok=ELpbCELE)
![Rosenkålspuré](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-05/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC6123_0.jpg?itok=ouwvAuC7)
Rosenkålspuré med butterbeans, mandler og sprøde rugbrødsflager
Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten