Sprøde rugbrødsflager

Billede
Sprøde rugbrødsflager

Sprøde rugbrødsflager

Måltidstype
Mellemmåltider i dagtilbud
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
5.10
Portioner
20

Ingredienser

Rugbrød
1000 g
Olivenolie
60 g

Sådan gør du

Skær det daggamle rugbrød i helt tynde skiver. Brug evt. en pålægsmaskine. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, dryp med olie, og drys med salt.

Bag rugbrødsskiverne ved 160 grader i 10-12 minutter, til de er helt sprøde. Lad dem afkøle på en bagerist – de bliver ekstra sprøde, når de er kølet helt af.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
1.005 kJ
Kulhydrater
35,2 gram
Proteiner
4,8 gram
Fedtstof
7,0 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Rosenkålspuré

Rosenkålspuré med butterbeans, mandler og sprøde rugbrødsflager

Indeholder
Mælk, Nødder, Gluten