Honningristede speltflager, pære og æble

Billede
Honningristede speltflager, pære og æble

Honningristede speltflager, pære og æble

Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
2.00
Portioner
20

Ingredienser

Honning, flydende
100 g
Speltflager
140 g
Æbler, i små tern, behold gerne skrællen på
600 g
Pære, i små tern
600 g
Estragon, finthakket
10 g

Sådan gør du

Bland speltflager og honning godt sammen, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag speltflagerne ved 160 grader i ca. 15 minutter, til de begynder at tage farve. Lad dem køle af.

Bland æbler, pærer og frisk estragon til en lille frugtsalat.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
420 kJ
Kulhydrater
21,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
0,4 gram

Opskriften indgår i disse retter

Spelt-risgrød med honningristede speltflager, pære og æble

Spelt-risgrød med honningristede speltflager, pære og æble

Indeholder
Gluten