Honningristede speltflager, pære og æble
Billede
Honningristede speltflager, pære og æble
Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
2.00
Portioner
20
Ingredienser
Honning, flydende
100 g
Speltflager
140 g
Æbler, i små tern, behold gerne skrællen på
600 g
Pære, i små tern
600 g
Estragon, finthakket
10 g
Sådan gør du
Bland speltflager og honning godt sammen, og spred dem ud på en bageplade med bagepapir. Bag speltflagerne ved 160 grader i ca. 15 minutter, til de begynder at tage farve. Lad dem køle af.
Bland æbler, pærer og frisk estragon til en lille frugtsalat.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
420 kJ
Kulhydrater
21,4 gram
Proteiner
1,6 gram
Fedtstof
0,4 gram
Opskriften indgår i disse retter
Spelt-risgrød med honningristede speltflager, pære og æble
Indeholder
Gluten