Spelt-risgrød
Billede
![Spelt-risgrød](/sites/default/files/styles/hero_desktop/public/2023-04/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5676-1.jpg?itok=qRmzRkjo)
Spelt-risgrød
Måltidstype
Morgenmad
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
1.20
Portioner
20
Ingredienser
Vand
2 liter
Appelsin, saft
1 dl
Speltflager
300 g
Æblemost
1 liter
Risflager, fuldkorn
300 g
Salt
10 g
Sådan gør du
Kom begge slags flager i gryden sammen med æblemost og vand. Kog grøden i ca. 10 – 15 minutter, til den begynder at tykne. Smag til med salt og appelsinsaft.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
298 kJ
Kulhydrater
14,4 gram
Proteiner
1,7 gram
Fedtstof
0,5 gram
Opskriften indgår i disse retter
![Spelt-risgrød med honningristede speltflager, pære og æble](/sites/default/files/styles/recipe_teaser/public/2023-04/Meyers-K%C3%B8benhavns-Kommune-Photo-Martin-Kaufmann_DSC5676.jpg?itok=hicWp_6-)
Spelt-risgrød med honningristede speltflager, pære og æble
Indeholder
Gluten