Hvedekerner med persille og granatæblekerner

Billede
Hvedekerner med persille og granatæblekerner

Hvedekerner med persille og granatæblekerner

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.50
Portioner
20

Ingredienser

Hvedekerner, parboiled
800 g
Rødløg, fintsnittet
150 g
Persille, finthakket
200 g
Olivenolie
1 dl
Citron, saft
0,5 dl
Granatæblekerner
250 g

Sådan gør du 

Kog hvedekernerne i rigeligt letsaltet vand ved svag varme i 25-30 minutter. Sigt vandet fra, og sæt dem til afkøling. Vend kernerne med rødløg, persille, citronsaft og olivenolie. Fordel granatæblerne over salaten.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
636 kJ
Kulhydrater
22,5 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
4,5 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble

Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble

Indeholder
Gluten, Mælk