Hvedekerner med persille og granatæblekerner
Billede
Hvedekerner med persille og granatæblekerner
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Gluten
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Vinter
Klimatal
4.50
Portioner
20
Ingredienser
Hvedekerner, parboiled
800 g
Rødløg, fintsnittet
150 g
Persille, finthakket
200 g
Olivenolie
1 dl
Citron, saft
0,5 dl
Granatæblekerner
250 g
Sådan gør du
Kog hvedekernerne i rigeligt letsaltet vand ved svag varme i 25-30 minutter. Sigt vandet fra, og sæt dem til afkøling. Vend kernerne med rødløg, persille, citronsaft og olivenolie. Fordel granatæblerne over salaten.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
636 kJ
Kulhydrater
22,5 gram
Proteiner
3,7 gram
Fedtstof
4,5 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble
Indeholder
Gluten, Mælk