Søde kartofler
Billede
Søde kartofler
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.20
Portioner
20
Ingredienser
Søde kartofler, i tykke skiver
2500 g
Olivenolie
1 dl
Spidskommen
20 g
Fennikelfrø
20 g
Kanel, stødt
10 g
Hvidløg, presset
40 g
Citron, saft og skal
1 stk
Salt og peber
Sådan gør du
Vend kartoffelskiverne med olivenolie og salt i 35-40 minutter ved 185 grader, til de møre og let gyldne.
Rist spidskommen og fennikelfrø på en tør pande, og knus krydderierne.
Vend kartoflerne med olivenolie, citronsaft og -skal, og drys med alle krydderierne.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
441 kJ
Kulhydrater
13,9 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
4,2 gram
Alkohol
0,0 gram
Opskriften indgår i disse retter
Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble
Indeholder
Gluten, Mælk