Søde kartofler

Billede
Søde kartofler

Søde kartofler

Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Årstid/hovedingrediens
Efterår
Klimatal
3.20
Portioner
20

Ingredienser

Søde kartofler, i tykke skiver
2500 g
Olivenolie
1 dl
Spidskommen
20 g
Fennikelfrø
20 g
Kanel, stødt 
10 g
Hvidløg, presset
40 g
Citron, saft og skal
1 stk
Salt og peber

Sådan gør du 

Vend kartoffelskiverne med olivenolie og salt i 35-40 minutter ved 185 grader, til de møre og let gyldne.

Rist spidskommen og fennikelfrø på en tør pande, og knus krydderierne.

Vend kartoflerne med olivenolie, citronsaft og -skal, og drys med alle krydderierne.

Næringsindhold pr. 100 gram

Energi
441 kJ
Kulhydrater
13,9 gram
Proteiner
1,5 gram
Fedtstof
4,2 gram
Alkohol
0,0 gram

Opskriften indgår i disse retter

Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble

Bagte søde kartofler med marokkanske krydderier, fetadressing og hvedekerner med persille og granatæble

Indeholder
Gluten, Mælk