Hvid fiskesalat med kartoffel, hvidløg, dild og citron
Billede
Hvid fiskesalat med kartoffel, hvidløg, dild og citron
Måltidstype
Frokost i dagtilbud
Indeholder
Mælk
Æg
Årstid/hovedingrediens
Sommer
Klimatal
7.70
Portioner
20
Ingredienser
Hvid fisk, i filet uden skind
250 g
Kartofler, hele
250 g
Syltede agurker, i små tern
125 g
Dild, finthakket med stilk
8 g
Sådan gør du
Fisken
Drys fisken med lidt salt på begge sider.
Bag fisken ved 120 grader i ca. 20-40 minutter, til den er mør og skiller let i flagerne. Afkøl fisken, og pluk den i små stykker.
Kartofler
Kog kartoflerne møre i ca. 10-12 minutter, til de er møre, afkøl dem, og skær dem i små tern. Kogetiden varierer alt efter størrelsen på kartoflerne.
Dressing
Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt, sennep, hvidløg og citronskal- og saft.
Bland salaten
Vend dressingen med fisk, kartofler, agurker og dild. Pynt evt. med ekstra dild og revet citronskal.
Næringsindhold pr. 100 gram
Energi
493 kJ
Kulhydrater
6,0 gram
Proteiner
7,1 gram
Fedtstof
7,1 gram
Opskriften indgår i disse retter
Hvid fiskesalat med knoldselleri, hvidløg, timian og citron på rugbrød
Indeholder
Mælk, Æg, Gluten